Przepis pierwszy pocałunek babeczki może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz miękką mąkę pszenną, Holenderskie kakao procesowe, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to 2-Kiss Cupcakes, Babeczki Brownie Kiss, oraz Secret Kiss Cupcakes.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz kakao i 2 szklanki wrzącej wody w dużej żaroodpornej misce, mieszając do wymieszania i gładkiej; całkowicie ostudzić. Masło ubić mikserem, aż będzie kremowe; stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Kakao W Proszku
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką kakaową, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z ekstraktem z czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Czekolady
Masło
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
5
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
6
Piec przez 12 do 15 minut. Nie wyluzujcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Podczas gdy babeczki są jeszcze ciepłe, naciśnij 1 czekoladowy pocałunek w środku każdej z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Babeczki
8
Niech ostygnie całkowicie.
9
Aby przygotować lukier wiśniowy, pokonać pierwsze 5 składników na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Lukier
Czereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
10
Każdą babeczkę zamrozić lukrem wiśniowym za pomocą metalowej końcówki nr 2D.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Babeczki
Czereśnie
11
Aby przygotować ganache, gotuj krem w ciężkim rondlu nonaluminum na średnim ogniu, często mieszając, aż zacznie się para (nie gotować); usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
12
Czekoladę umieścić w szklanej misce. Powoli dodawać gorącą śmietanę do czekolady, ubijając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści i dobrze wymieszać. Mieszanina zagęszcza się w miarę schładzania. Sprawia, że około 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Czereśnie zanurz w czekoladowym Ganache i umieść 1 na każdej babeczce.