Babeczki Mojito

Babeczki Mojito
Babeczki Mojito mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, rum, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 570 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Mojito, Babeczki Mojito, oraz Babeczki Mojito dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce, beat składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 minut. W rondlu 1-quart wymieszać składniki syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średniego; nadal gotować 4 minuty, często mieszając, aż lekko zgęstnieje.
5
Wytnij małe kółko ze środka każdej ciepłej babeczki; rezerwy usunięte kawałki. Powoli wlać około 1 łyżeczki syropu do każdego otworu na babeczki; zastąpić krąg ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
6
Umyj wierzch każdej babeczki pozostałym syropem. Ostudzić całkowicie w patelniach, przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
7
Pipe lub mróz każdą zimną babeczkę z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
8
Każdy dekoruj świeżym liściem mięty i plasterkiem limonki. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn