Babeczki Mojito
Babeczki Mojito mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, rum, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 570 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Mojito, Babeczki Mojito, oraz Babeczki Mojito dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce, beat składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 minut. W rondlu 1-quart wymieszać składniki syropu.
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średniego; nadal gotować 4 minuty, często mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Wytnij małe kółko ze środka każdej ciepłej babeczki; rezerwy usunięte kawałki. Powoli wlać około 1 łyżeczki syropu do każdego otworu na babeczki; zastąpić krąg ciasta.
Umyj wierzch każdej babeczki pozostałym syropem. Ostudzić całkowicie w patelniach, przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Pipe lub mróz każdą zimną babeczkę z bitą śmietaną.
Każdy dekoruj świeżym liściem mięty i plasterkiem limonki. Przechowywać w lodówce.