Babeczki Marchewkowe
Przepis marchew babeczki może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis służy 35. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, cynamon, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczki Marchewkowe, Weź 5 Marchewkowych Babeczek, oraz Babeczki Marchewkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 12-cup muffin cyny z wkładkami papieru.
Jajka i mleko ubić w miarce. W średniej misce ubić mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i sól.
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat masło i brązowy cukier, aż puszyste, o 3 protokół. Zeskrobać boki miski. Zredukuj prędkość miksera do średnio-niskiej, ubijaj połowę mieszaniny jaj, a następnie połowę mieszanki mąki, dobrze ubijając po każdym dodaniu i skrobając boki miski w razie potrzeby.
Dodać pozostałą mieszaninę jaj i pozostałą mieszaninę mąki. Beat na średniej prędkości przez 1 minutę. Wchodzisz w marchew i orzechy włoskie, w razie potrzeby.
Podziel ciasto między kubki muffin (ciasto będzie prawie wypełnić kubki).
Piec, aż babeczki są złote i wykałaczka włożona do środka 1 wychodzi czysty, 22 do 25 minut.
Niech babeczki ostygną na patelni na stojaku z drutu przez 5 minut, a następnie przenieś babeczki do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygły.
Za pomocą gumowej szpatułki wymieszaj serek śmietankowy, aż będzie gładki w średniej misce. Wymieszaj miód.
Spread lub rury na szczycie babeczki i służyć.