Babeczki Karrot Gold 24
24 złote babeczki Karrot mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, mąka, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest niesamowite. Spróbuj Babeczki Karrot Gold 24, 24 Karrot Gold Cupcakes Recope, oraz Garnek Złotych babeczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową ubić w średniej misce. W innej średniej misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić jajka, cukier, brązowy cukier i olej rzepakowy, aż będzie lekki i gęsty. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mieszaninę mąki, ubijając tylko do wymieszania. Wymieszać wanilii, marchew, i orzechy włoskie, aż dobrze wymieszane.
Linia 12 cup cupcake lub muffin pan 2/3-pełne z ciasta.
Piec, aż babeczki są dmuchane i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 20 protokół. Ostudzić babeczki.
Na lukier: ubić masło i ser śmietankowy na średniej prędkości, aż kremowy (2-3 minuty). Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj cukier puder w 2 częściach zawierających ekstrakt waniliowy 1/2 drogi i wymieszaj do włączenia (za każdym razem skrobając ściany gumową szpatułką).
Dodać cynamon i złożyć ręcznie na lukier.
Podawać w ciągu 24 godzin.
Obficie zamrozić każdą babeczkę torebką z ciastem i odciąć 1/2 cala końcówki.
W razie potrzeby dodaj jadalne złote gwiazdki brokatowe.