Babeczki cynamonowo-rodzynkowe z polewą Streusel mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 34 grosze za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz orzechy włoskie, skrobia ziemniaczana, guma ksantanowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Babeczki cynamonowo-rodzynkowe z polewą Streusel, Muffinki jabłkowe z cynamonową polewą Streusel, oraz Babeczki Cynamonowe Z Rodzynkami Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby przygotować streusel, połącz pierwsze 5 składników w małej misce widelcem, aż mieszanina będzie przypominać mały groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Aby przygotować muffinki, umieść 18 papierowych wkładek do muffinek. Włożyć wkładki w sprayu do gotowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Zważyć lub lekko łyżka brązowy mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, i mąka tapioka do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa Brązowa
Skrobia Z Tapioki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Mąkę z brązowego ryżu, skrobię ziemniaczaną, mąkę z tapioki, cukier granulowany i kolejne 4 składniki połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać rodzynki i orzechy włoskie; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
W średniej misce połączyć olej, wanilię i jajka, mieszając trzepaczką. Wymieszać z mlekiem sojowym; dodać do mieszanki mąki ryżowej, mieszając tylko do wilgotnego. Łyżka ciasta równomiernie do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa
Soymilk
Cukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Piec w 400 przez 20 minut lub aż babeczki są lekko rumiane i wiosna z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Schłodzić w patelniach 5 minut na stojaku z drutu.