Przepis Choco - kwaśna śmietana Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Na 21 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, jajka, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Choco-swirl Sour Cream Cake, Białe migdałowe babeczki z kwaśną śmietaną z lukrem serowym, oraz Babeczki z kwaśną śmietaną Parmezanową z lukrem z bitej śmietany Malinowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść 15 wkładek Muffin cup w puszce muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
3
Ubij razem 5 pierwszych składników. Przesiać mieszaninę przez sito do miski; usunąć wszelkie grudki.
Podzielić ciasto między wkładkami; piec w środku piekarnika 20 minut lub aż drewniane pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Schłodzić 5 minut; przenieść babeczki do stojaka drucianego do ostygnięcia. Ciastka z mrozem.