Babeczki Choco-Kwaśna Śmietana

Babeczki Choco-Kwaśna Śmietana
Przepis Choco - kwaśna śmietana Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Na 21 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, jajka, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Choco-swirl Sour Cream Cake, Białe migdałowe babeczki z kwaśną śmietaną z lukrem serowym, oraz Babeczki z kwaśną śmietaną Parmezanową z lukrem z bitej śmietany Malinowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść 15 wkładek Muffin cup w puszce muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
3
Ubij razem 5 pierwszych składników. Przesiać mieszaninę przez sito do miski; usunąć wszelkie grudki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj czekoladę, masło i kakao do dużej żaroodpornej miski i zalej 1/2 szklanki wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Odstawić 2 minuty i ubijać, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodaj śmietanę, maślankę i jajka, ubijając, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Na mokro dodać suche składniki.
8
Podzielić ciasto między wkładkami; piec w środku piekarnika 20 minut lub aż drewniane pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Schłodzić 5 minut; przenieść babeczki do stojaka drucianego do ostygnięcia. Ciastka z mrozem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn