Babeczki Brzoskwiniowo-Jagodowe

Babeczki Brzoskwiniowo-Jagodowe
Babeczki brzoskwiniowo-jagodowe to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brzoskwiń, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Foodnetwork ma 12 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Babeczki Brzoskwiniowo-Jagodowe, Ciasto Brzoskwiniowo-Jagodowe, oraz Ciasto Jagodowe.

Instrukcje

1
For the cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia muffin patelni z 12 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym (lub standardowym ręcznym mikserem i dużą miską do mieszania) wymieszaj cukier, olej, sól i brzoskwinie na średniej prędkości przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Mikser StojącyMikser Stojący
3
Dodaj jajka i kontynuuj mieszanie na średniej prędkości przez 30 sekund. Zeskrobać boki i dno miski gumową szpatułką i ponownie mieszać na średniej prędkości przez 10 sekund. Następnie w blenderze lub robocie kuchennym połącz kukurydzę i śmietanę do ubijania i zmiksuj przez 20 sekund, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
KukurydzaKukurydza
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj tę kremowaną mieszankę kukurydzy do mokrych składników i wymieszaj na średniej prędkości, aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
5
W średniej misce przesiać mąkę i proszek do pieczenia i wymieszać z mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj do mokrej mieszaniny składników i wymieszać na niskiej prędkości aż włączone. Teraz dodaj sodę oczyszczoną, a następnie ocet, aby uzyskać natychmiastowe działanie bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
OcetOcet
7
Dodaj 1/4 szklanki zimnej wody i wymieszać na niskiej prędkości przez 5 sekund. Zeskrobać boki i dno miski po raz ostatni, aby upewnić się, że wszystkie składniki są w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wypełnij wkładki cupcake dwie trzecie pełne z ciasta i piec przez 18 do 20 protokół. Obróć patelnię o 180 stopni po 9 minutach pieczenia. Ciepło piekarnika i czasy mogą się różnić, więc piec, aż szczyty nie są już mokre i wiosna z powrotem po dotknięciu. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Trzymaj piekarnik włączony, ale zwiększ temperaturę do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W przypadku ciastek: w misce elektrycznego miksera stojącego z przystawką do łopatek (lub standardowego ręcznego miksera i średniej miski do mieszania) dodaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. Następnie użyj palców, aby rozbić masło na kawałki wielkości grochu i dodać do suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Mikser StojącyMikser Stojący
11
Mieszaj z niską prędkością przez 30 sekund, aż do włączenia.
12
Dodać mleko, śmietanę, estragon i wanilię i kontynuować mieszanie na małej prędkości, aż mąka jest w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
WaniliaWanilia
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
13
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Łyżką, upuść czubate łyżki ciasta na blasze do pieczenia 2 cali od siebie i piec przez 12 do 15 protokół. Ciepło piekarnika i czasy mogą się różnić, więc piec ciastka, aż będą złote. Schłodzić ciastka całkowicie. Palcami rozbij każde ciastko na 3 równe kawałki i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
14
Na kompot: w małej misce, połączyć jeżyny, brzoskwinie i truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
TruskawkiTruskawki
KompotKompot
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Dodać cukier i delikatnie złożyć do mieszaniny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
16
W przypadku lukier: w misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym (lub standardowego ręcznego miksera i średniej miski do mieszania), ubij ciężką śmietanę na średniej prędkości przez 3 minuty. W małej misce przesiać cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem CiężkiKrem Ciężki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Mikser StojącyMikser Stojący
17
Dodać cukier do mieszaniny bitej śmietany i wymieszać na średniej prędkości aż do uzyskania sztywnych szczytów. Lukier powinien być w stanie stanąć na własną rękę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
LukierLukier
CukierCukier
18
Aby złożyć: rozpocznij montaż babeczek, umieszczając łyżkę kompot brzoskwiniowo-jagodowego na każdej babeczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
KompotKompot
JagodyJagody
BrzoskwiniaBrzoskwinia
19
Umieść lukier w torbie rurociągów z okrągłą końcówką lub w woreczku plastikowym wielkości galonów i wyciąć 1/2 cala z rogu. Następnie lukier na kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KompotKompot
20
Na wierzch lukru ułożyć kawałek estragonu. Na koniec udekoruj kolejną małą łyżką kompot brzoskwiniowo-jagodowego. Za pomocą pęsety lub małego szczypca delikatnie umieść liść estragonu na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
EstragonEstragon
KompotKompot
JagodyJagody
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce

Składniki

11 funt cukinii,świeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku11 funt cukinii,pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie2(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie1(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijeżyny świeże lub mrożone, pokrojone w kostkę (jeśli zamrożone, najpierw rozmrozić)jeżyny świeże lub mrożone, pokrojone w kostkę (jeśli zamrożone, najpierw rozmrozić)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicałe ziarna kukurydzy w puszkachcałe ziarna kukurydzy w puszkach796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazyliaOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazylia2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna11 funt cukinii,świeże liście estragonu, mieloneświeże liście estragonu, mielone1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiekologiczna śmietana do ubijania, schłodzonaekologiczna śmietana do ubijania, schłodzona2(zima)krem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibrzoskwinie mrożone, rozmrożone i pokrojone w kostkębrzoskwinie mrożone, rozmrożone i pokrojone w kostkę796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibrzoskwinie świeże lub mrożone, pokrojone w kostkę (jeśli zamrożone, najpierw rozmrozić)brzoskwinie świeże lub mrożone, pokrojone w kostkę (jeśli zamrożone, najpierw rozmrozić)4(zima)do 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Masło solone po europejsku, schłodzoneMasło solone po europejsku, schłodzone0(może być lub przeglądać)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1(może być lub przeglądać)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitruskawki świeże lub mrożone, pokrojone w kostkę (jeśli zamrożone, najpierw rozmrozić)truskawki świeże lub mrożone, pokrojone w kostkę (jeśli zamrożone, najpierw rozmrozić)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1zostawićEstragon, do dekoracjiEstragon, do dekoracji0(może być lub przeglądać)ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii2(zima)mleko pełne, schłodzonemleko pełne, schłodzone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn