Babeczki bez jajek z lukrem karmelowym
Przepis bez jaj babeczki mus jabłkowy z lukrem karmelowym może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 35 minut. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Jeśli masz brązowy cukier, cynamon, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Cookie Madness ma 13 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto jabłkowe z lukrem karmelowym, Ciasto jabłkowo-rodzynkowe z lukrem karmelowym, oraz Babeczki piernikowe z lukrem melasy karmelowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia 16 do 18 cupcake kubki z papieru lub folii wkładki.
Wymieszać mąkę, goździki, gałkę muszkatołową i cynamon razem w misce i ustawić aside.In dużą miskę za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i cukier, aż będzie gładka i kremowa. Beat in the vanilla.Rozpuścić sodę oczyszczoną w musie jabłkowym i dodać do mieszaniny masła. Stopniowo dodawać mieszankę mąki i maślanki, ubijając łyżką do mieszania (nie polecam używania miksera elektrycznego do tej części, ponieważ może to utwardzić gluten w mące), aż do dobrze wymieszane.Napełnij kubki muffin około 3/4 sposób z ciasta i piec przez około 20 minut lub do momentu, gdy wiosna z powrotem po dotknięciu.
Ostudzić całkowicie i zamrozić szybkim lukrem karmelowym lub lekko osłodzoną bitą śmietaną
Aby zrobić lukier karmelowy, połącz masło i oba cukry w ciężkim rondlu i podgrzewaj na średnim ogniu, często mieszając, aż mieszanina zacznie się gotować (powinno to zająć około 2 minut).
Wyjąć z ognia i wymieszać z mlekiem. Wróć do ognia i gotuj, aż mieszanina zacznie się gotować ponownie.
Zdjąć z ognia i dodać cukier puder i wanilię. Energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż będzie gładka, a następnie łyżka nad babeczkami. Lukier ustawia się szybko, więc upewnij się, że łyżka go na ciepło. Jeśli zacznie krzepnąć na patelni, umieść go na średnim małym ogniu.Ewentualnie można po prostu zamrozić babeczki lekko osłodzoną bitą śmietaną.