Babeczki Bananowe Split
Przepis Banana Split Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 257 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 480 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Babeczki Bananowe Split, Babeczki Bananowe Split, oraz Babeczki Bananowe Split dla podobnych receptur.
Instrukcje
Babeczki: 1 1/2 szklanki mąki samorozbierającej się1 1/2 szklanki mąki uniwersalnej 1 szklanka (2 patyczki) niesolonego masła, zmiękczanego2 szklanki cukru4 duże jajka, w temperaturze pokojowej1 szklanka mleka1 szklanka puree bananowego1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
Nadzienie z kremem bananowym: 1 bananas1 szklanka mleka 1 szklanka gęstej śmietany szklanka skrobi kukurydzianej szklanka cukru, plus 2 łyżki cukru 1 łyżka wanilii sól koszerna
Klasyczny lukier do kremu waniliowego: * * w dniu 23.05.11 dokonano korekty, aby odzwierciedlić literówkę na porcji ekstraktu z wanilii * * 5 dużych białek11 / 2 szklanki cukru4 patyczki niesolonego masła, pokrojonego w kostkę i zmiękczonego 1 / 4 łyżeczki soli1 1/2 łyżeczki ekstraktu z wanilii
Sos do zanurzania w czekoladzie: 2/3 szklanki ciemnej czekolady 2 łyżki ciężkiej śmietany 4 łyżki cukru pudru przesianego 5-8 łyżek wody, ciepłej
W misce dodać obie mąki i trzepaczkę do połączenia; odstawić. W innej misce kremować masło na średniej prędkości, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie puszysty, około trzech minut.
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu; odstawić. W innej misce dodaj mleko, puree bananowe i ekstrakt waniliowy ubijając do połączenia.
Dodać suche składniki w trzech częściach, na przemian z mlekiem, bananem i mieszaniną wanilii. Z każdym dodatkiem ubijaj, aż składniki zostaną włączone, ale nie przesadzaj. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj ciasto w misce, aby upewnić się, że składniki są dobrze połączone. Napełnij wkładki cupcake 3/4 pełne i piecz przez 20 do 25 minut lub do momentu, gdy tester ciasta (wykałaczka) włożony do środka babeczki wyjdzie czysty. Schłodzić babeczki w puszkach przez 15 minut.
Umieść wszystkie składniki w misie lub blenderze i połącz.
Wlej mieszaninę do rondla na średnim ogniu i gotuj, aż mieszanina zacznie bąbelkować, upewniając się, że stale ubijasz. Nadal gotować mieszaninę, aż zgęstnieje, około 5-7 minut, lub aż pokryje tył łyżki.
Białka z cukrem połączyć w misce umieszczonej na gotującej się wodzie. Doprowadzić mieszaninę do 150 stopni F podczas ciągłego ubijania.
Przenieść mieszaninę do stojącej miski miksera, wyposażonej w mocowanie trzepaczki i bić na średniej prędkości, aż mieszanina ostygnie i podwoi objętość.
Dodaj masło po jednym kawałku na raz, mieszając, aby włączyć po każdym dodaniu.
Czekoladę i śmietanę umieścić w misce na gotującej się wodzie.
Pozostaw czekoladę i śmietanę na 2-3 minuty, aby stopić się bez mieszania. Następnie powoli mieszaj mieszaninę do połączenia.
Dodać cukier puder i wymieszać.
Aby wypchać babeczki: Stwórz studnię na środku babeczki za pomocą Apple corer, dużego końca końcówki babeczki lub ręcznie wyrzeźb studnię za pomocą noża do parowania. Dobrze wypełnić kremem bananowym.
Aby zamrozić babeczki: napełnij worek z ciastem wyposażony w dużą okrągłą końcówkę i rozpocznij rurkę od zewnątrz do środka, aby utworzyć jedną równą warstwę. Zamrozić babeczki na 20 minut przed zanurzeniem w ciepłym sosie czekoladowym, aby lukier maślany nie topił się.
Wyjąć babeczki i zanurzyć w ciepłym sosie czekoladowym, a następnie obrać nonpareils. Zwróć babeczki do zamrażarki na pięć minut, aby przygotować czekoladę.
Wyjąć z zamrażarki i zakończyć lukier na wierzchu i udekorować wiśnią Maraschino.