Babeczki Bananowe Split

Babeczki Bananowe Split
Przepis Banana Split Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 257 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 480 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Babeczki Bananowe Split, Babeczki Bananowe Split, oraz Babeczki Bananowe Split dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Babeczki: 1 1/2 szklanki mąki samorozbierającej się1 1/2 szklanki mąki uniwersalnej 1 szklanka (2 patyczki) niesolonego masła, zmiękczanego2 szklanki cukru4 duże jajka, w temperaturze pokojowej1 szklanka mleka1 szklanka puree bananowego1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Nadzienie z kremem bananowym: 1 bananas1 szklanka mleka 1 szklanka gęstej śmietany szklanka skrobi kukurydzianej szklanka cukru, plus 2 łyżki cukru 1 łyżka wanilii sól koszerna
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3
Klasyczny lukier do kremu waniliowego: * * w dniu 23.05.11 dokonano korekty, aby odzwierciedlić literówkę na porcji ekstraktu z wanilii * * 5 dużych białek11 / 2 szklanki cukru4 patyczki niesolonego masła, pokrojonego w kostkę i zmiękczonego 1 / 4 łyżeczki soli1 1/2 łyżeczki ekstraktu z wanilii
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Sos do zanurzania w czekoladzie: 2/3 szklanki ciemnej czekolady 2 łyżki ciężkiej śmietany 4 łyżki cukru pudru przesianego 5-8 łyżek wody, ciepłej
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
W misce dodać obie mąki i trzepaczkę do połączenia; odstawić. W innej misce kremować masło na średniej prędkości, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie puszysty, około trzech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu; odstawić. W innej misce dodaj mleko, puree bananowe i ekstrakt waniliowy ubijając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Puree BananowePuree Bananowe
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Dodać suche składniki w trzech częściach, na przemian z mlekiem, bananem i mieszaniną wanilii. Z każdym dodatkiem ubijaj, aż składniki zostaną włączone, ale nie przesadzaj. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj ciasto w misce, aby upewnić się, że składniki są dobrze połączone. Napełnij wkładki cupcake 3/4 pełne i piecz przez 20 do 25 minut lub do momentu, gdy tester ciasta (wykałaczka) włożony do środka babeczki wyjdzie czysty. Schłodzić babeczki w puszkach przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Umieść wszystkie składniki w misie lub blenderze i połącz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlej mieszaninę do rondla na średnim ogniu i gotuj, aż mieszanina zacznie bąbelkować, upewniając się, że stale ubijasz. Nadal gotować mieszaninę, aż zgęstnieje, około 5-7 minut, lub aż pokryje tył łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1
Białka z cukrem połączyć w misce umieszczonej na gotującej się wodzie. Doprowadzić mieszaninę do 150 stopni F podczas ciągłego ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przenieść mieszaninę do stojącej miski miksera, wyposażonej w mocowanie trzepaczki i bić na średniej prędkości, aż mieszanina ostygnie i podwoi objętość.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodaj masło po jednym kawałku na raz, mieszając, aby włączyć po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1
Czekoladę i śmietanę umieścić w misce na gotującej się wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Pozostaw czekoladę i śmietanę na 2-3 minuty, aby stopić się bez mieszania. Następnie powoli mieszaj mieszaninę do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
3
Dodać cukier puder i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1
Aby wypchać babeczki: Stwórz studnię na środku babeczki za pomocą Apple corer, dużego końca końcówki babeczki lub ręcznie wyrzeźb studnię za pomocą noża do parowania. Dobrze wypełnić kremem bananowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Aby zamrozić babeczki: napełnij worek z ciastem wyposażony w dużą okrągłą końcówkę i rozpocznij rurkę od zewnątrz do środka, aby utworzyć jedną równą warstwę. Zamrozić babeczki na 20 minut przed zanurzeniem w ciepłym sosie czekoladowym, aby lukier maślany nie topił się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
3
Wyjąć babeczki i zanurzyć w ciepłym sosie czekoladowym, a następnie obrać nonpareils. Zwróć babeczki do zamrażarki na pięć minut, aby przygotować czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
NonpareilsNonpareils
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
4
Wyjąć z zamrażarki i zakończyć lukier na wierzchu i udekorować wiśnią Maraschino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky, Np. Angel's EnvyWhisky, Np. Angel's Envy
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn