Babeczki Bananowe Pełnoziarniste
Pełnoziarniste babeczki bananowe to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, chipsy bananowe, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Post rozdrobnione pszenne babeczki bananowo-rodzynkowe, Bananowe Babeczki Pszenne, oraz Babeczki Owsiane Pełnoziarniste Bananan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°; zamyś standardową puszkę na muffinki 12 filiżanek sprayem do gotowania lub linią z papierowymi lub foliowymi wkładkami. W dużej misce połącz oba rodzaje mąki z proszkiem do pieczenia, cynamonem i solą.
W osobnej misce wymieszaj banany z jajkami, cukrem, mlekiem, masłem i wanilią.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji. Złożyć mieszaninę bananów w mieszaninę mąki tylko do momentu połączenia i formy ciasta; nie overmix.
Łyżka ciasto do kubków muffin; umieść chipsy bananowe na każdym z nich, w razie potrzeby.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka muffinki wyjdzie czysta, 18 do 20 minut.
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu na 10 minut, a następnie skręcić na stojaku, aby całkowicie ostygnąć.