Babeczka Waniliowa
Babeczka waniliowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 212 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 160 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz drobny cukier, ekstrakt z wanilii, mąkę samozbierającą się i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Vanilla Cupcake-najlepszy test babeczek waniliowych wypiekanych przez 50 piekarzy i liczących, Babeczka waniliowa Go-to, oraz Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 12 filiżanek muffin pan lub linii z papierowych kubków do pieczenia.
W dużej misce, wymieszać masło i cukier z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 5 protokół. Wymieszaj jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym. Wymieszać wanilii i mąki tylko do wymieszania. Łyżka ciasto do przygotowanych filiżanek, dzieląc równomiernie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty odskoczą po lekko naciśnięciu, 18 do 20 minut. Schłodzić na patelni ustawionej nad stelażem z drutu. Gdy ostygnie, ułóż babeczki na półmisku.