Błyszcząca Pleśń Żurawinowa

Błyszcząca Pleśń Żurawinowa
Błyszcząca forma żurawinowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 121 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 55 minut. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sos żurawinowy jagodowy, galaretkę o smaku cytrynowym, żelatynę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Forma Sosu Żurawinowego, Forma Owoców Żurawiny, oraz Klasyczna Forma Żurawinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 szklankę wrzącej wody wymieszać z suchą żelatyną cytrynową w średniej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Stopniowo dodawać żelatynę cytrynową do dressingu w średniej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać do 2-qt. pleśń rozpylona sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 25 min. lub do zgęstnienia, ale nie osadzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
4
Pozostałą szklankę wrzącej wody wymieszać z suchą żelatyną żurawinową w oddzielnej misce, co najmniej 2 minuty. aż do całkowitego rozpuszczenia. Stopniowo dodawać sos żurawinowy, mieszając aż do dobrze wymieszanego. Delikatnie wymieszać z pomarańczami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Zalać formowaną warstwą. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Unmold na talerzu. Resztki żelatyny przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn