Azjatyckie Grillowane Kury Kornwalijskie
Need a bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne? Azjatyckie grillowane kury kornwalijskie mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 1132 kalorii, 80g białka, oraz 77 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mielony imbir, sos czosnkowy chile, cornstrach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Spróbuj Grillowane Kury Kornwalijskie, Ceglane Kury Kornwalijskie, oraz Grillowane Kurki Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w płytkim naczyniu lub dużej wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym, delikatnie wyciskając, aby zmiksować; dodaj kury korniszonowe. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 30 minut, obracając od czasu do czasu.
Usuń kury kornwalijskie z marynaty, zastrzegając marynatę.
Przygotuj ogień, układając węgiel drzewny lub skały lawy na 1 stronie grilla, pozostawiając drugą stronę pustą.
Umieść stojak na grillu. Ułóż kury kornwalijskie na pustej stronie; grill, przykryty pokrywą grilla, 45 minut lub do zakończenia.
Do małego rondla wlać marynatę. Rezerwa 1/4 szklanki rosołu z kurczaka, i dodać pozostały rosół z kurczaka do mariande. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu; gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Ubij razem skrobię kukurydzianą i zarezerwowane 1/4 szklanki bulionu z kurczaka, aż będzie gładka.
Ubij do mieszanki marynaty; gotuj, stale ubijając, 1 minuta.
Podawać z kur kornwalijskich, udekorować, w razie potrzeby.