Azjatycka zupa z wołowiną i makaronem

Azjatycka zupa z wołowiną i makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 253 kalorie, 30g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać julienne paski marchew, wołowiny top polędwicy stek, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym, Szybka Azjatycka Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Co To jest Cookin, Chicago?: Azjatycka Zupa Z Makaronem Wołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć pęczek makaronu celofanowego w ciepłej wodzie w średniej misce 10 do 15 minut lub aż zmiękną; odcedzić.
Pokrój wiązkę makaronu na trzecie. Przykryć i odstawić.
Rozgrzać olej w 5-do 6-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu. Gotować wołowinę, czosnek i grzyby w oleju 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, Tylko aż wołowina nie jest już różowy.
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem makaronu i cebuli.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryć i gotować 14 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie miękka.
Wymieszać z makaronem. Przykryć i gotować 2 do 3 minut lub do makaronu są gorące.