Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckiej zupy z makaronem z kurczaka. Ten bezmleczny przepis serwuje 10 i kosztuje $3.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką bulion z kurczaka, seler, opakowania wonton i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Z łyżką wynik 50%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Azjatycka Zupa Z Makaronem Z Kurczaka, Azjatycka Zupa Z Makaronem Z Kurczaka, oraz Azjatycka zupa z makaronem z kurczaka.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku gotuj kurczaka na oleju na średnim ogniu, aż przestanie być różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Usuń i utrzymuj ciepło. Na tej samej patelni podsmaż marchewki, seler i cebulę do miękkości. Dodaj bulion, sos teriyaki, sos czosnkowy i kurczaka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20 minut.
Sauvignon Blanc, Albarino i Unoaked Chardonnay to świetny wybór na rosół z makaronem. Chardonnay nieoczyszczony lub lekko dębowy dobrze komponuje się ze standardową zupą z makaronem z kurczaka. Jeśli masz bardzo herby rosół, spróbuj Sauvignon Blanc. Jeśli dodajesz cytrynę, wybierz Albariño. Santan Ema Select Terroir Sauvignon Blanc z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Santa Ema Wybierz Terroir Sauvignon Blanc
Jasny słomkowo-żółty, ten Sauvignon Blanc ma intensywne aromaty świeżych owoców cytrusowych z nutami jabłek i gruszek. Jest to świeże młode wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Połącz z rybami o łagodnym smaku, skorupiakami, ceviche i świeżymi serami.