Azjatycka Wołowina z Baby Bok Choy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckiej wołowiny z Baby Bok Choy. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 25g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, baby bok choy, bulion wołowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć świeży piernik można śledzić to danie główne z Piernik Z Owocowym Kompot jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Azjatycka Wołowina z Baby Bok Choy, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na dużym ogniu.
Dodaj bok choy, papryka, pół czosnku i 1 łyżeczka. imbir; smażyć 1 min. Wymieszać w bulionie; przykryć. Dusić 3 do 5 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne.
Przełożyć na talerz; przykryć, aby się ogrzać.
Połączyć mięso, dressing, sos sojowy, i pozostałe czosnek i imbir.
Podgrzej tę samą patelnię na dużym ogniu.
Dodać mieszankę mięsną; smażyć 3 do 4 min. albo dopóki mięso nie zostanie zrobione. Łyżka mięsa i sosu do warzyw.