Azjatycka Wołowina Imbirowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Azjatycka Wołowina z imbirem może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 295 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, olej sezamowy, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Azjatycka Wołowina Imbirowa, Imbir Azjatycka Wołowina, oraz Azjatycki Imbir Czosnek Cukinia Wołowina Suwaki.
Instrukcje
Gotuj mieszankę warzywną zgodnie z zaleceniami etykiety opakowania.
Ciepły olej roślinny na dużej patelni na dużym ogniu.
Posypać stek z solą i pieprzem i dodać do patelni wraz z cebulą i papryką. Smażyć przez 2 minuty.
Dodać czosnek i imbir i smażyć 2 minuty dłużej.
Wymieszać w sosie sojowym, oleju sezamowym i bulionie, doprowadzić do wrzenia i gotować 2 minuty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z mieszanymi warzywami i dobrze wymieszać.
W małej misce wymieszać skrobię kukurydzianą z 2 łyżeczkami. woda aż będzie gładka.
Dodaj do patelni i gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje, o 1 minutę.
Podawać na ryżu, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować eseju Chenin Blanc Blend. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Esej Chenin Blanc Blend]()
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.