Azjatycka Wieprzowina Z Grilla

Azjatycka wieprzowina z grilla to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Mieszanka szalotki, sos sojowy, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Azjatycka, Grillowane kebaby wieprzowe z azjatycką marynatą, oraz Grillowana Azjatycka wieprzowina i makaron z chrupiącym makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sos sojowy, olej, miód, sok z limonki, imbir i czosnek w dużej torbie zip-top.
Dodajemy kotlety schabowe, wyciskamy powietrze, uszczelniamy i obrócimy w warstwę schabową. Schłodzić przez 15 minut.
Przygotuj grill lub nasmaruj patelnię grillową i umieść na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać kotlety i gotować, aż ładnie oznaczone i po prostu gotowane przez, o 7 minut w sumie, obracając raz.
Przelać kotlety na talerz i odstawić na 3 minuty przed podaniem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lubanzi Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.