Azjatycka wieprzowina, pieczarki i makaron Stir-Fry
Azjatycka wieprzowina, pieczarki i makaron Stir-Fry jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 36g białka, oraz 28g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastowy ramen, sos sojowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Asian Noodle, Tofu, and Vegetable Stir-Fry, Azjatycki makaron cukinia Stir-Fry z krewetkami, oraz Azjatycka Sałatka z makaronem, grzybami i kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, następnie odcedzić i spłukać pod zimną wodą. W miarce wymieszaj wywar z sosem sojowym, Shaoxing, olejem sezamowym i pokruszoną czerwoną papryką. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą z wodą.
Na bardzo dużej patelni podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść czosnek na talerz.
Dodać jajka na patelni i gotować, często mieszając, aż do zestawu, o 1 minutę.
Przenieść jajka na talerz. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Dodać wieprzowinę na patelni i stir-smażyć na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i tylko gotowane przez, o 3 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na talerz z czosnkiem i jajkiem.
Na tej samej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju.
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 4 protokół.
Dodaj bok choy i gotować, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać makaron i sos sojowy i mieszanki skrobi kukurydzianej i gotować na umiarkowanym ogniu, podrzucając, aż sos zgęstnieje, o 2 protokół.
Dodać czosnek, jajko, wieprzowinę i wszelkie zgromadzone soki i gotować, podrzucając aż wieprzowina jest ogrzewana przez, 1 minutę.
Przenieść do miski i służyć.