Azjatycka surówka z sosem Miso-imbirowym
Azjatycka surówka z sosem Miso-imbirowym jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 3G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka 2 kapusta, 2 kapusta, olej roślinny i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatycka surówka z sosem Miso-musztardowym, Azjatycka komosa ryżowa z sosem imbirowym-miso, oraz Ginger-Miso Tofu Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz ocet ryżowy, miso, majonez, sok z cytryny, imbir i cukier i procesuj, aż będzie całkowicie gładki. Po włączeniu maszyny powoli i równomiernie dodać olej z pestek winogron. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Wlać 1/2 szklanki dressingu do dużej miski i przechowywać w lodówce resztę do innego użytku.
Dodaj zieloną i czerwoną kapustę, marchew, rzodkiewki i szalotki do miski i wrzucić do herbu dokładnie z sosem.
Podawać lekko schłodzone lub w temperaturze pokojowej.