Azjatycka Sałatka Ziemniaczana

Azjatycka Sałatka Ziemniaczana
Azjatycka Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka boczku, zielona cebula, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ciepła Azjatycka Sałatka ziemniaczana z sezamem i świeżym sosem Chile, Sałatka ze słodkich ziemniaków i Arame z azjatyckim sosem tatarskim, oraz Sałatka Azjatycka + Sos Do Sałatek Azjatyckich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
5
Odcedzić, ostudzić i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
6
Aby zrobić dressing, wymieszać majonez, cukier, sos sojowy, olej sezamowy, musztardę w proszku i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Połączyć ziemniaki, boczek, bok choy, czerwona papryka, zielona cebula i kolendra w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Bok ChoyBok Choy
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Zalać sosem i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę, aby umożliwić smaki do mieszania, i służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn