Azjatycka Sałatka Ziemniaczana

Azjatycka Sałatka Ziemniaczana
Azjatycka Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka boczku, zielona cebula, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ciepła Azjatycka Sałatka ziemniaczana z sezamem i świeżym sosem Chile, Sałatka ze słodkich ziemniaków i Arame z azjatyckim sosem tatarskim, oraz Sałatka Azjatycka + Sos Do Sałatek Azjatyckich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Odcedzić, ostudzić i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
6
Aby zrobić dressing, wymieszać majonez, cukier, sos sojowy, olej sezamowy, musztardę w proszku i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Połączyć ziemniaki, boczek, bok choy, czerwona papryka, zielona cebula i kolendra w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Bok ChoyBok Choy
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Zalać sosem i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę, aby umożliwić smaki do mieszania, i służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn