Azjatycka Sałatka Ziemniaczana

Azjatycka Sałatka Ziemniaczana
Azjatycka Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka boczku, zielona cebula, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ciepła Azjatycka Sałatka ziemniaczana z sezamem i świeżym sosem Chile, Sałatka ze słodkich ziemniaków i Arame z azjatyckim sosem tatarskim, oraz Sałatka Azjatycka + Sos Do Sałatek Azjatyckich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5
Odcedzić, ostudzić i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
6
Aby zrobić dressing, wymieszać majonez, cukier, sos sojowy, olej sezamowy, musztardę w proszku i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Połączyć ziemniaki, boczek, bok choy, czerwona papryka, zielona cebula i kolendra w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Bok ChoyBok Choy
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Zalać sosem i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę, aby umożliwić smaki do mieszania, i służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn