Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz azjatyckiego jedzenia. Spróbuj zrobić azjatycką sałatkę z makaronem z kurczaka w domu. Ten przepis służy 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 460 kalorii, 29g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Za $1.8 za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś połówki piersi z kurczaka, sól, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. 47 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 90%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Azjatycka Sałatka z kurczakiem i makaronem, Azjatycka Sałatka Z Makaronem Z Kurczakiem, oraz Azjatycka Sałatka Z Makaronem Z Kurczakiem.
Instrukcje
1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj makaron i gotuj przez 8 do 10 minut lub do al dente; odcedzić.
Azjatycki można łączyć z Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Dr. poluzować Dr. L Riesling z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Dr L Riesling
"...zaskakująco złożona i wyjątkowa wartość w prawie suchym Riesling... Po cytrynowym, zielonym jabłku, mokrym kamieniu i lekko kwiatowym aromacie następuje chrupiące, nasycone łupkiem podniebienie i wykończenie soczystych cytrusów i jabłek, olejów orzechowych, soli mineralnych i mokrego kamienia..."- Wine Advocate " to wino musi być jedną z najlepszych ofert w Mosel Riesling. "Wprowadzający" Riesling Ernsta Loosena charakteryzuje się smakami świeżej brzoskwini i moreli, zrównoważonymi sporą ilością orzeźwiającej kwasowości. Świetny aperitif."- Magazyn Food & Wine