Azjatycka Sałatka z kurczakiem z groszkiem i Bok Choy

Azjatycka Sałatka z kurczakiem z groszkiem i Bok Choy
Azjatycka Sałatka z kurczakiem z groszkiem i Bok Choy jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka baby bok choy, przyprawiony ocet ryżowy, ogórek gorący i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Azjatyckie warzywa Stir-Fry z groszkiem cukrowym i Baby Bok Choy, Azjatycka Sałatka z makaronem z bakłażanem, groszkiem cukrowym i sosem limonkowym, oraz Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe.

Instrukcje

1
Napełnij średnią patelnię osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać piersi z kurczaka, gałązki kolendry, i cała zielona cebula; zmniejszyć tomedium ciepła i kłusować kurczaka aż tylko gotowane przez, o 20 protokół. Za pomocą szczypiec, przenieść kurczaka na talerz; cool.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
3
Dodaj groszek snap do tej samej patelni; zwiększyć ciepło do HIGHi gotować, aż chrupiące przetargu, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Odcedzić; spłukać groszek pod zimną wodą. Wyrzucić całą zieloną cebulę i gałązki kolendry. Grubo rozdrobniony kurczak. Wrzucić kurczaka, posiekaną kolendrę, posiekaną zieloną cebulę, groszek snap, a następnie 3 składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
KolendraKolendra
Cały KurczakCały Kurczak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubić ponzu, ocet, olej i imbir w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
ImbirImbir
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać sos do sałatki; wrzucić do płaszcza. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
7
* Dostępne w sekcji Asian foods w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn