Azjatycka Sałatka z groszku przyprawionego cukrem z cytryną
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Asian Spiced Sugar Snap Pea Salad with Lemon może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sos sojowy, cytrynę, grubą sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Azjatycka Sałatka z makaronem z bakłażanem, groszkiem cukrowym i sosem limonkowym, oraz Sałatka z groszku cukrowego z winegretem cytrynowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym słoiku wymieszaj ocet ryżowy, sos sojowy, ciemny olej sezamowy, brązowy cukier i gorący sos chile. Nałożyć pokrywkę i dobrze wstrząsnąć.
Pokrojony groszek umieść w misce do serwowania, polej je sosem. Dobrze rzucaj. Doprawić solą i shichimi-togarashi do smaku.
Podawać z cytrynowymi klinami na boku do wyciskania.