Autumn Gin Sour

Autumn Gin Sour
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Autumn Gin Sour. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 176 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz białka jaj, pomarańczową marmoladę, grand marnier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Bezglutenowa Sałatka z dzikiego ryżu z kurkami, wiśniami i śmietaną nerkowca, Spiced Whiskey Sour-homemade sour mix, oraz Jesień dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 2 1/4 szklanki
2
London dry gin, 1 filiżanka świeżego soku z cytryny i3 / 4 filiżanki Grand Marnierw dużym dzbanku; chilluntil bardzo zimne, co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
GinGin
3
4 duże białka * wymieszać w małym słoiczku; schłodzić do ostygnięcia. Dla każdego koktajlu,wstrząsnąć 2 1/2 uncji mieszaniny gin, 1/2 uncji białka jaja i 1 łyżeczka Marmolady pomarańczowejw koktajlshaker do bardzo spieniony, o 1 minutę. Napełnij jedzeniem; wstrząsaj, aż Na Zewnątrz będzie mroźno, około 30 sekund. Odcedzić do szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
KoktajlKoktajl
PomarańczowyPomarańczowy
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
GinGin
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn