Australijska Grillowana noga bez kości z jagnięciny

Aussie grillowane bez kości nogi jagnięciny może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2931 kalorii, 192g białka, oraz 204g tłuszczu każdy. Na 18,58 zł / porcja, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku, cebuli, przecier pomidorowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Australijska Kanapka Z Jagnięciną / Souvlaki, Kotlety Jagnięce Australijskie (Grillowane), oraz Hamburgery z jagnięciną z kozim serem i pomidorowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem 1 szklankę oleju roślinnego, 1/2 szklanki octu, 2 ząbki mielonego czosnku, 1 łyżka soli i czarny pieprz w misce; wlać do zamykanej plastikowej torebki.
Dodaj przycięte jagnięce nogi, płaszcz z marynaty, wycisnąć nadmiar powietrza, i uszczelnić worek. Marynować w temperaturze pokojowej przez 2 godziny.
W międzyczasie wymieszaj wodę, sok z cytryny, 3/4 szklanki oleju roślinnego, przecier pomidorowy, cebulę, 2 łyżki octu, ostry sos, mielone chile, 2 ząbki mielonego czosnku, musztarda w proszku i 1 łyżeczka soli w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 30 minut, aż cebula zmięknie i sos zgęstnieje.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Jagnięcinę wyjąć z marynaty i strząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę. Gotuj na rozgrzanym grillu 1 1/2 do 2 godzin, często obracając i fastrygując gorącym sosem z grilla.