Au Gratin Potatoes Stroganoff może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 166 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kawałki grzybów i łodygi, woda, ziemniaki Betty au gratin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia z wołowiną i ziemniakami Stroganoff, Ziemniaki Zapiekane Au, oraz Au Gratin Czerwone Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotuj wołowinę i czosnek w proszku w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić. Wymieszać z ziemniakami, sosem
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Ziemniak
SOS
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać, gorącą wodę i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Mleko
3
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
4
Wymieszać z grzybami i kwaśną śmietaną; podgrzewać tylko do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Grzyby
5
Odstawić na 5 minut przed podaniem (sos zgęstnieje w stanie gotowości).