Au Gratin Potatoes Stroganoff
Au Gratin Potatoes Stroganoff może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 166 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kawałki grzybów i łodygi, woda, ziemniaki Betty au gratin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia z wołowiną i ziemniakami Stroganoff, Ziemniaki Zapiekane Au, oraz Au Gratin Czerwone Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj wołowinę i czosnek w proszku w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić. Wymieszać z ziemniakami, sosem
Wymieszać, gorącą wodę i mleko.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie.
Wymieszać z grzybami i kwaśną śmietaną; podgrzewać tylko do gorąca.
Odstawić na 5 minut przed podaniem (sos zgęstnieje w stanie gotowości).