Argentyńskie Chili Z Chimichurri

Argentyńskie Chili Z Chimichurri
Przepis argentyńskie Chili z Chimichurri jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 841 kalorii, 54g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.85 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, oregano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chimichurri Argentyńskie, Chimichurri-Argentyński SOS Pietruszkowy –, oraz Argentyński SOS Chimichurri Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej ciężki garnek lub holenderski piekarnik na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, obrót patelni, i mięso i brązowy, aż chrupiące, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać chorizo i dodać trochę tłuszczu, następnie dodać cebulę, czosnek i chiles i doprawić solą i dużą ilością czarnego pieprzu, do smaku. Gotować przez 5 do 6 minut więcej zmiękczyć cebulę, a następnie dodać oregano, papryka, i chili w proszku. Gdy cebula będzie miękka, dodaj pastę pomidorową i mieszaj przez 1 minutę. Wymieszać w magazynie, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, aby połączyć smaki. Można go schłodzić i schłodzić w celu przygotowania posiłku i podgrzać na średnim ogniu z odrobiną dodatkowego bulionu lub wody do odtworzenia. Chili również dobrze zamarza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Umieść zioła, szalotki, czosnek, sól i pieprz, do smaku, ocet i olej w misce robota kuchennego. Pulse-proces aż drobno posiekane, ale nadal luźny SOS. Sos może być świeży lub schłodzony przez kilka dni w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przełożyć gorące chili do miseczek i polać sosem Chimichurri.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Podawać z dużą ilością chrupiącego ciepłego chleba. W razie potrzeby można również polać drobno posiekanymi pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkumielony arbol lub ancho chili w proszku, lekko zamocowany palmfulmielony arbol lub ancho chili w proszku, lekko zamocowany palmful4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Chorizo w stylu hiszpańskim, osłonka usunięta i posiekana lub pokruszona (zalecane: Gaspar ' s lub Trois Petit Cochons)Chorizo w stylu hiszpańskim, osłonka usunięta i posiekana lub pokruszona (zalecane: Gaspar ' s lub Trois Petit Cochons)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezioła pakowane, grubo posiekane, w tym Dowolna mieszanka: pietruszki, tymianku, rozmarynu, oregano, bazylii lub liści kolendryzioła pakowane, grubo posiekane, w tym Dowolna mieszanka: pietruszki, tymianku, rozmarynu, oregano, bazylii lub liści kolendry4krewetki i żyłkiChrupiący ciepły chleb, do serwowaniaChrupiący ciepły chleb, do serwowania1goździki Dużeczosnek tarty lub drobno posiekanyczosnek tarty lub drobno posiekany4Duże goździkiczosnek, bardzo cienko pokrojonyczosnek, bardzo cienko pokrojony9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.chuda polędwica mielona, poklepana na suchochuda polędwica mielona, poklepana na sucho591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweO oliwie z oliwek extra virginO oliwie z oliwek extra virgin12 łyżeczki czosnku w proszkuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1sprigświeże posiekane oregano, liście posiekane lub 1 łyżeczka suszone, skąpe 1/3 palmyświeże posiekane oregano, liście posiekane lub 1 łyżeczka suszone, skąpe 1/3 palmy2smallspapryka chile, najlepiej czerwona, bardzo cienko pokrojonapapryka chile, najlepiej czerwona, bardzo cienko pokrojona33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2largesszalotka lub 1 mała cebula, posiekanaszalotka lub 1 mała cebula, posiekana12 łyżeczki czosnku w proszkuwędzona słodka papryka, lekko oprawiona Palmawędzona słodka papryka, lekko oprawiona Palma23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Marques de Caceres Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Blady słomkowy kolor ożywiony drobnymi pęcherzykami. Bukiet owoców cytrusowych z nutami brioche. Uroczy i okrągły w ustach o orzeźwiającej, zbalansowanej strukturze. Żywe wykończenie, które podkreśla jego drobne bąbelki.Orzeźwiający aperitif, ten Cava dobrze komponuje się z rybami i owocami morza, makaronem, ryżem, pikantnymi daniami, kuchnią azjatycką i wszelkiego rodzaju deserami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn