Arepa con Cerdo y Camarones (Arepa z wieprzowiną i krewetkami)

Arepa con Cerdo y Camarones (Arepa z wieprzowiną i krewetkami) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 1187 kalorii, 145g białka, oraz 61 g tłuszczu. Na $7.89 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 94 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, oliwę z oliwek, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Arepa con Atún y Camarones (Arepa z Tunanem i krewetkami), Arepa con Guacamole y Camarones (Arepa z Guacamole i krewetkami), oraz Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Arepa z jajkiem, awokado i sosem kreolskim).
Instrukcje
Umieść kawałki wieprzowiny między arkuszami papieru woskowego, a następnie Funt, aż każdy stek ma około ¼ cala grubości.
Umieść wbity wieprzowinę w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj cebulę, szalotka, kminek, czosnek, sól i pieprz. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub przez noc. Upewnij się, że steki są równomierne covered.In duża patelnia, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Umieść wieprzowinę na patelni i gotować przez 5 minut na stronie lub aż wieprzowina jest cooked.To dodać krewetki: w małej misce połączyć cebulę, sok z limonki, ketchup, majonez,pieprz, ostry sos i kolendra.
Umieść arepa na talerzu, top z wieprzowiną i umieścić krewetki na wierzchu wieprzowiny.
Posypać świeżą kolendrę, skropić oliwą z oliwek i podawać.