Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim)

Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim)
Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim) wymaga ok. około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Na $2.96 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 2537 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka piwa, spódnica wołowa, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim), Arepa con Carne Desmechada (Arepa z rozdrobnionym mięsem), oraz Arepa con Carne y Champiñones (ciasto kukurydziane z wołowiną i pieczarkami) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać posiekaną cebulę, mielony czosnek, szalotki, kminek, piwo, olej sól i pieprz razem, aby marynata do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
2
Pocierać marynatę na steki i niech marynować przez około 3 godzin lub na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Grillować lub smażyć steki na dużym ogniu do pożądanej doneness, o 3 protokół z każdej strony. Aby służyć, top każdej arepa z kawałkiem mięsa, posypać świeżą kolendrę i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn