Arctic Char z bulionem Bouillabaisse
Arctic Char z bulionem Bouillabaisse może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 5,07 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 38g białka, oraz 13g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz anyż, nitki szafranowe, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Arctic Char z glazurą Mandarynkowo-Habanero i cytrynowym bulionem kuskus, Arctic Char On A Bed Of Kale, oraz Arctic Char Vojvodina.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i następne 6 składników( cebula przez czosnek); gotować 7 minut lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać z wodą, pastą pomidorową i sokiem z małży; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Powrót mieszaniny do patelni; doprowadzić do wrzenia.
Dodać ziemniaki; gotować 5 protokół.
Dodać koper włoski; gotować 4 protokół.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Rybę posypać solą i pieprzem.
Dodaj rybę do patelni; gotuj 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.