Arbuz Popsicles
Arbuz Popsicles może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 140 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zimną bitą polewę, żelatynę o Smaku Truskawkowym, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Arbuz Popsicles, Arbuz Ogórek Popsicles, oraz Tequila Watermelon Popsicles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/3 szklanki cukru i suchej limonki żelatyny wymieszać w średniej misce.
Dodać 1 szklankę wrzącej wody; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj tyle lodu do 1/2 szklanki zimnej wody, aby zmierzyć 3/4 szklanki.
Dodaj do żelatyny wapiennej; mieszaj do całkowitego rozpuszczenia lodu. Przechowywać w lodówce 25 min.
W międzyczasie powtórz Krok 1, używając mieszanki żelatyny truskawkowej, ale pomijając etap chłodzenia.
Wlać do 16 (3-oz.) kubki papierowe. Zamrażać 20 min. Wymieszać 1/2 łyżeczki. czekoladowe chipsy do żelatyny w każdej filiżance.
W średniej misce ubić serek śmietankowy i pozostały cukier, aż do wymieszania. Wymieszać z chłodnym batem; łyżkę żelatyny w filiżankach.
Wlać żelatynę limonkową na mieszaninę serków śmietankowych. Włóż Drewniany pop stick do środka każdego kubka. Zamrozić 3 godziny lub do twardości.
Wyjąć Popy z filiżanek tuż przed podaniem.