Arbuz Popsicles

Arbuz Popsicles
Arbuz Popsicles może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 140 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zimną bitą polewę, żelatynę o Smaku Truskawkowym, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Arbuz Popsicles, Arbuz Ogórek Popsicles, oraz Tequila Watermelon Popsicles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1/3 szklanki cukru i suchej limonki żelatyny wymieszać w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać 1 szklankę wrzącej wody; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Dodaj tyle lodu do 1/2 szklanki zimnej wody, aby zmierzyć 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
4
Dodaj do żelatyny wapiennej; mieszaj do całkowitego rozpuszczenia lodu. Przechowywać w lodówce 25 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
5
W międzyczasie powtórz Krok 1, używając mieszanki żelatyny truskawkowej, ale pomijając etap chłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
6
Wlać do 16 (3-oz.) kubki papierowe. Zamrażać 20 min. Wymieszać 1/2 łyżeczki. czekoladowe chipsy do żelatyny w każdej filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
7
W średniej misce ubić serek śmietankowy i pozostały cukier, aż do wymieszania. Wymieszać z chłodnym batem; łyżkę żelatyny w filiżankach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wlać żelatynę limonkową na mieszaninę serków śmietankowych. Włóż Drewniany pop stick do środka każdego kubka. Zamrozić 3 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
9
Wyjąć Popy z filiżanek tuż przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn