Arbuz i limonka imbirowa
Arbuz i imbir Limonka jest bezglutenowe i wegańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka imbiru, soku z limonki, arbuza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Arbuz Limeade, Arbuz Limeade, oraz Arbuz Limeade.
Instrukcje
W małym rondlu połączyć wodę, cukier i imbir i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 10 minut. Przecedzić syrop imbirowy do małej miseczki.
Arbuz Puree w kostkach w robocie kuchennym. Przecedzić puree przez drobne sito ustawione nad miską. Wymieszaj syrop imbirowy i sok z limonki.
Napełnij 8 wysokich szklanek lodem i dodaj limeade.
Udekoruj klinami melona i podawaj.