Arbuz Granita z jagodami

Arbuz Granita z jagodami
Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, jagody, gałązki mięty i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Arbuzowo-miętowe lody z jagodami, Arbuz Granita, oraz Arbuz Granita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym, puree arbuz, praca w 2 partiach. Przecedzić puree przez sito, zastrzegając płyn; wyrzucić ciała stałe. W metalowej patelni 9" x 13" połącz puree z arbuza, sok i agawę. Zamrozić, skrobając dokładnie widelcem co 20 do 30 minut, dopóki Granita przypomina grube kryształy, od 2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
AgawaAgawa
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
SitoSito
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć z zamrażarki; zeskrobać granitę jeszcze raz widelcem. Podziel na 6 szklanek. Na wierzchu 1/3 szklanki jagód i gałązki mięty, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MiętaMięta
3
Self
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn