Arbuz Cookie
Arbuz Cookie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Ten przepis służy 36. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz proszek do pieczenia, barwnik spożywczy, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Arbuz Ciasto Mix Ciasteczka Kanapki, Watermelon Frosé-mrożony arbuz i wino różowe, oraz Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w małej misce.
Ubij masło i skracaj mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż będzie puszyste; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając. Wymieszać z jajkiem, mlekiem i wanilią. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do kremowanej mieszaniny, dobrze mieszając.
Dodaj niewielką ilość czerwonego barwnika spożywczego do koloru ciasta zgodnie z potrzebami, ubijając aż do wymieszania. Uformować ciasto w kulkę; przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Ciasto podzielić na pół; jedną porcję przechowywać w lodówce.
Zwiń pozostałą część do grubości 1/4 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Ciasto pokroić 3-calową okrągłą foremką do ciastek; przeciąć okrąg na pół.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek. W każdym ciastku wciśnij kilka czekoladowych mini chipsów czekoladowych. Powtórz z pozostałym ciastem.
Piec przez 8 do 10 minut (nie brązowieć). Fajne na stelażach z drutu.
Połączyć cukier puder z wodą, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj niewielką ilość zielonego barwnika spożywczego, mieszając do wymieszania. Zanurz okrągłą krawędź każdego ciastka w zielonym lukrze i umieść ciastko na papierze woskowym, aż lukier będzie twardy.