Applejack Cobbler Cocktail
Przepis Applejack Cobbler Cocktail jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, wodę, sos żurawinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako napój. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Koktajl Malinowy, Koktajl Brzoskwiniowy, oraz Billy Sunday Summer Cobbler Cocktail dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cukier i wodę w średnim rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Dodaj żurawinę, wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, o 10 protokół. Pozostaw sos do ostygnięcia 15 minut przed użyciem. Resztki sosu żurawinowego można przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Zmierz sos żurawinowy, sok pomarańczowy, melasę z granatów i Bittersy w dzbanku wielkości ćwiartki.
Dodaj applejack, Punt e Mes i Apple schnapps. Zmiksować blenderem zanurzeniowym do uzyskania gładkiej konsystencji.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do czterech godzin.
Aby służyć, wlać 1 szklankę mieszanki koktajlowej do shakera koktajlowego i wypełnić lodem. Wstrząsać przez 15 sekund, a następnie przelać równomiernie do dwóch szklanek koktajlowych. Powtórz w razie potrzeby.