Apple Krata Mini Placki
Apple Lattice Mini placki to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz gałkę muszkatołową, mąkę, cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Mini Placki Kratowe, Placki Brzoskwiniowe Mini Krata, oraz Mini Truskawkowe Placki Rabarbarowe.
Instrukcje
Make Pie Crust: zrób jeden przepis mini pie crust, a następnie wyciąć i dopasować 6 kółek w puszce muffin, upewniając się, że nie ma pęcherzyków powietrza na dnie lub po bokach patelni. Schłodzić przez 30 minut podczas wykonywania nadzienia.
Wykonaj nadzienie: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. po przygotowaniu jabłek posyp sok z cytryny plasterkami, aby zapobiec brązowieniu.
Wymieszać mąkę, cukier i przyprawy razem i dodać do plasterków jabłka. Następnie dodać skórkę z cytryny i masło, i wymieszać.
Dodaj mieszankę jabłek do naczynia do pieczenia i przykryj folią aluminiową.
Piec przez około 10 minut, aż jabłka są ledwo widelec przetargu.
Usunąć folię, wymieszać i całkowicie ostudzić.
Łyżka schłodzonego nadzienia jabłkowego do skorupek, aż do góry.
Połóż cztery paski kratki poziomo na każdym mini pie i cztery paski pionowo. Trim nad zawiesić paski kraty, a następnie popchnąć końce kraty do krawędzi muszli.
Całą odsłoniętą skórkę umyć kremem lub jajkiem i obficie posypać gruboziarnistym cukrem. W tym momencie, jeśli ciasto zrobiło się nieco ciepłe, włóż bezpośrednio do zamrażarki na 5-10 minut.
Piec ciasta przez 20 minut, następnie obracać i piec przez 5-10 minut, usuwając, gdy są bardzo dobrze rumiane.
Po wyjęciu mini ciasta z piekarnika, pozostaw je do ostygnięcia na patelni przez 10 minut, a następnie wyjmij je za pomocą przesuniętej szpatułki i umieść na patelni do całkowitego ostygnięcia.