Apple Injected Wędzona Wieprzowina
Apple Injected wędzona wieprzowina jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz przyprawę do rub neely, ocet jabłkowy, Tyłek wieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Wolno Gotowane Jabłko Wędzone Grillowane Wieprzowina, Injected Buffalo Turkey, oraz Brazilian Slow Roasted Injected Tri-Tip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: strzykawka i wióry applewood moczone przez 1 godzinę
W dużej misce, ubić razem wszystkie składniki do marynaty.
Wieprzowinę włożyć do naczynia żaroodpornego. Napełnij strzykawkę marynatą i wstrzyknij 3/4 drogi do wieprzowiny. Wstrzyknąć mięso w kilku miejscach z marynatą.
Pozostałą marynatę zalać mięsem. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 2 do 12 godzin, więc smaki mogą przenikać.
Rozgrzej grill do 275 stopni F, używając pośredniego ciepła i nasączonych wiórów applewood.
Odcedzić nadmiar płynu z mięsa i osuszyć ręcznikiem. Doprawić wieprzowinę suchą przyprawą Neely ' s Dry Rub, do smaku, upewniając się, że pokrywasz boki. Ułóż na grillu z grubą stroną skierowaną do góry. Grilluj, aż mięso będzie miękkie, około 6 godzin.
Przełożyć na półmisek i podawać.