Apple Crunch Pie II
Apple Crunch Pie II może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka orzechów pekan, brązowy cukier, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szarlotki Cynamonowe, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce połącz jabłka, biały cukier, 1/2 łyżeczki cynamonu i ziela angielskiego.
Wlać nadzienie do skorupki ciasta.
W średniej misce połączyć płatki owsiane, brązowy cukier, gałkę muszkatołową i 1/2 łyżeczki cynamonu.
Pokroić w masło i wymieszać palcami, aż kruchy. Łyżka na wierzch jabłek.
Wierzch posypać orzechami pekan.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut, lub do złotego koloru.