Apple Crisp
Apple Crisp to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 769 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 5,11 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, cynamon, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać brykiety do holenderskiego piekarnika lub przygotować piekarnik do pieczenia w temperaturze 350 ° F (175°C).
Ponownie nawodnić jabłka i odsączyć je, zachowując 1/2 szklanki (125 ml) wody jabłkowej.
Umieść jabłka, brązowy cukier i pozostałą wodę w natłuszczonym holenderskim piekarniku lub patelni do pieczenia.
Połączyć składniki polewy i posypać jabłkami.
Podaj lody Carolyn, jeśli możesz. Wystarczy wskoczyć na najbliższy lodowiec lub aufeis i upiec trochę.Wariacje!Możesz dodać płatki owsiane lub granolę, jeśli musisz lub owoce i orzechy, takie jak żurawina i migdały. Lubię dodać 1 opakowanie liofilizowanego musu jabłkowego (nawodnionego) do mieszanki suszonych jabłek, aby uzyskać "kremową" konsystencję.Najprostszym sposobem gotowania jest holenderski piekarnik, ale jeśli nie masz piekarnika, możesz użyć patelni z ciasną pokrywką. Gotuj na wolnym ogniu z odrobiną dodatkowej wody, a otrzymasz rozsądne wyniki.
Autor: Mark Scriver, Wendy Grater, Joanna
Baker, © 2012 Heliconia Press imprint wydawnictwa Fox Chapel