Apple Crisp może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego cynamonu, staromodny owies, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°. nasmarować dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni ze skróceniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Jabłka rozłożyć na patelni. W średniej misce wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem śmietany, aż dobrze wymieszane; posypać jabłkami.