Sałatka z pomidorów i rukoli

Sałatka z pomidorów i rukoli
Sałatka z pomidorów i rukoli to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet winny, pomidory winogronowe, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Rukolowo-Pomidorowa, Pomidorowa Sałatka z awokado i rukolą, oraz Sałatka z rukoli, kukurydzy i pomidorów.

Instrukcje

1
W średniej misce połącz ocet, oliwę z oliwek, sól i pomidory winogronowe o połówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WinogronowyPomidor Winogronowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać rukolę i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn