Angel Food Cake II

Angel Food Cake II
Angel Food Cake II może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka ekstraktu migdałowego, cukru cukierniczego, ekstraktu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Angel Food Cake, Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Umyć angel food Tube pan w gorącej wodzie z mydłem, aby upewnić się, że jest całkowicie wolny od tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Pozostawić do wyschnięcia całkowicie. Mąkę przesiać trzy razy i 3/4 szklanki cukru cukierniczego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
W misce, ubić białka i sól na dużej prędkości, aż spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Dodaj krem z kamienia nazębnego, 1 łyżeczka wanilii i aromat migdałowy; ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty. Szczyty powinny być wystarczająco miękkie, aby lekko zginały się na końcach. Stopniowo dodawać 1 szklankę białego cukru, kontynuując ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty. Przesiać około 1/4 mieszanki mąki na białka i za pomocą płaskiej szpatułki, szybko, ale delikatnie złożyć na białka. Powtarzać za każdym razem używając 1/4 mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
MigdałyMigdały
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Wlać ciasto do czystej miski rurki. Delikatnie przeciąć ciasto nożem, aby usunąć kieszenie powietrzne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
Piec około 30 do 35 minut, aż włożony drewniany kilof wyjdzie czysty. Odwrócić patelnię na stojaku z drutu, aby ostygła przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Ubić 2 szklanki cukru cukierniczego, masło, śmietanę i 1 łyżeczkę wanilii razem na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
8
W razie potrzeby dodaj więcej śmietany lub cukru cukierniczego. Schłodzić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn