Ancho i kakao Carne Asada
Ancho i kakao Carne Asadan jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.62 za porcję. Jedna porcja zawiera 1652 kalorie, 64G białka, oraz 42g tłuszczu. Mieszanka proszku ancho chile, olej roślinny, mieszanka d colesław i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Carne Asada, Carne Asada, oraz Carne Asada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać razem Proszek ancho, kakao i cynamon.
Stek stek osuszyć i doprawić 3/4 łyżeczki soli, następnie zalać mieszanką przypraw.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, aż się połyska, a następnie gotować stek, obracając raz, 8 do 9 minut dla średnio rzadkich.
Podczas gdy stek gotuje, zawiń tortille w folię i ogrzej w piekarniku.
Stek pozostaw 5 minut na desce do krojenia, a następnie cienko pokrój ziarno pod kątem.
Stek podawać z ciepłymi tortillami i mieszanką coleslaw.