Ancho Chili I Krewetki Cynamonowe

Ancho Chili I Krewetki Cynamonowe
Ancho Chili i krewetki cynamonowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 63 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 44 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Jeśli masz ancho chili w proszku, zmielony cynamon, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ancho Chipotle Chili, Ancho Chorizo Chili, oraz Ancho Chile - Cynamonowe Ciasteczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać olej, chili i cynamon w misce wystarczająco duże, aby pasowały do krewetek, najlepiej taki, który ma dobrą pokrywkę. Jeśli nie możesz znaleźć ancho chili w proszku, możesz użyć zwykłego proszku chili, który dodaje czosnek w proszku, kminek, oregano i sól do ancho chili. Ale nie ma nic złego w odrobinie smaku.2jeśli pójdziesz ze obranymi krewetkami, możesz po prostu dodać je do marynaty.3jeśli pójdziesz z krewetkami w skorupie, polecam częściowego motyla. Za pomocą ostrego noża, lub ostrego ząbkowanego ostrza, przeciąć skorupę wzdłuż góry(z tyłu?) krewetek tak, aby przeciąć w połowie krewetki od głowy w dół do ogona. Pozwoli to marynata dostać się i smak krewetki lepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj krewetki butterflied do marynaty.4Put na pokrywce, lub zdrowe kilka warstw folii i wstrząsnąć, aby uzyskać wszystkie krewetki pokryte. Powrót do lodówki lub lepiej, na łóżku z lodem, na około 15 do 20 minut.5aby uzyskać najlepsze wyniki, umieścić krewetki na szaszłyku. Wybrałem leniwy sposób i użyłem mojego kosza grillowego Weber.6przygotuj grill do bezpośredniego grillowania na średnim ogniu.7Grill przez około 2 1/2 do 3 minut z każdej strony, lub do momentu, gdy mięso nie jest już przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Serwuj i ciesz się.
TrudnośćŚredni
Gotowe W23 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Magazyn