Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z ananasem do góry nogami. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 526 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 9 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, olej canolan, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ciasto wiśniowo-kukurydziane do góry nogami, Borówkowe ciasto kukurydziane do góry nogami, oraz Ciasto Z Rabarbarem Kukurydzianym Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W naczyniu odpornym na kuchenkę mikrofalową doprowadzić mleko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Wyjmij mleko z kuchenki mikrofalowej i dodaj mąkę kukurydzianą. Wymieszać i pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej przez 30 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4
Roztopić masło w 10-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu masła, dodać brązowy cukier i mieszać, aż cukier się rozpuści, około 5 minut.