Ananas Mango Ciasto Bananowe

Ananas Mango Ciasto Bananowe
Need a deser wegetariański? Ananas Mango ciasto bananowe może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. Mieszanka soku z limonki, tapioki do szybkiego gotowania, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dżem Ananasowy Z Mango, Dżem z mango i ananasa, oraz Granita ananasowo-Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odcedzić ananasa i mango w drobnym sitku siatkowym zamontowanym na misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przenieść ananasa i mango do dużej miski; wymieszać banany i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
AnanasAnanas
BananBanan
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W osobnej misce wymieszaj cukier, tapiokę, cynamon, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
TapiokaTapioka
ImbirImbir
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę cukru do mieszanki owoców; wrzucić do herbu. Złożyć w kawałkach masła. Odstawić, aż smaki się mieszają, 15 do 30 protokół. Im dłużej siedzi, tym lepiej będzie skonfigurować podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
OwoceOwoce
CukierCukier
6
Naciśnij 1 pie crust do 9-calowy talerz; mieszanka owoców łyżka do Pie crust. Top z drugiej skorupy ciasto, zaciskając krawędzie razem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
OwoceOwoce
7
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie dla wentylacji podczas pieczenia. Linia krawędzi skorupy z folii aluminiowej, aby zapobiec spalaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Usunąć folię aluminiową i piec, aż skorupa jest złoty kolor, 20 do 25 protokół. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn