Ananas Mango Ciasto Bananowe
Need a deser wegetariański? Ananas Mango ciasto bananowe może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. Mieszanka soku z limonki, tapioki do szybkiego gotowania, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dżem Ananasowy Z Mango, Dżem z mango i ananasa, oraz Granita ananasowo-Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Odcedzić ananasa i mango w drobnym sitku siatkowym zamontowanym na misce.
Przenieść ananasa i mango do dużej miski; wymieszać banany i sok z limonki.
W osobnej misce wymieszaj cukier, tapiokę, cynamon, imbir i sól.
Dodać mieszaninę cukru do mieszanki owoców; wrzucić do herbu. Złożyć w kawałkach masła. Odstawić, aż smaki się mieszają, 15 do 30 protokół. Im dłużej siedzi, tym lepiej będzie skonfigurować podczas pieczenia.
Naciśnij 1 pie crust do 9-calowy talerz; mieszanka owoców łyżka do Pie crust. Top z drugiej skorupy ciasto, zaciskając krawędzie razem do uszczelnienia.
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie dla wentylacji podczas pieczenia. Linia krawędzi skorupy z folii aluminiowej, aby zapobiec spalaniu.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Usunąć folię aluminiową i piec, aż skorupa jest złoty kolor, 20 do 25 protokół. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.