Ananas Habanero Salsa
Przepis ananas Habanero Salsan jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 33 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Scotch bonnet chile, mielone ziele angielskie, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ananas-Habanero Salsa, Salsa Ananasowo-Imbirowa-Habanero, oraz Przegrzebki z sosem kokosowym Habanero i salsą Habanero Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić wszystkie składniki razem w misce i odstawić, mieszając od czasu do czasu, 30 protokół, do mieszania smaków.
* Salsę można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.