Ananas Do Góry Nogami Orzechowe Ciasto Przyprawowe

Ananas Do Góry Nogami Orzechowe Ciasto Przyprawowe
Ananas do góry nogami orzechowy Spice Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ananas Do Góry Nogami Ciasto Przyprawowe, Ciasto orzechowo-jabłkowe z szybkim sosem maślanym, oraz Pear Upside-Down Spice Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 8-calowa Patelnia żeliwna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
W żeliwnej patelni na średnim ogniu dodać 6 łyżek masła, brązowy cukier i sok ananasowy. Gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, aż cukier się rozpuści, a następnie zdjąć z ognia. Ułóż plastry ananasa i wiśnie w cukrowej glazurze wypełniając przestrzenie wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W dużej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sól, goździki, cynamon i cukier. W mniejszej misce ubić jajko, mleko, wanilię i pozostałe masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Mokre składniki wylać na sucho i zmiksować, aż się połączą, złożyć w orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
6
Wlać ciasto ciasto do żeliwnej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec przez 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Pozostaw na 5 minut przed wyjściem na talerz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn