Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Amy kremowy Black Bean Corn Salsan spróbować. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 29 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz kukurydzę, chili w proszku, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Serwowana na ciepło lub na zimno-kremowa Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, Kremowa Salsa Z Czarnej Fasoli, oraz Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz czarną fasolę, kukurydzę, czerwoną paprykę, zieloną paprykę, cebulę i pietruszkę razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Papryka Czerwona
Czarna Fasola
Pietruszka-nać
Cebula
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Ubij śmietanę, majonez, ocet winny, kminek, chili w proszku, sól, czosnek w proszku i czarny pieprz razem w osobnej misce; wlej mieszankę warzywno-fasolową. Wrzucić delikatnie do herbu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.